Duit Dah Masuk!

1:16 PM
     Dalam 2-3 hari ini kesihatan aku kurang memuaskan. Bukan setakat tak dapat belajar, update blog pun susah [kalau tak dapat online FB tuh aku tak kisah jugak]. Tiga hari yang lepas (10/5/13) Alhamdulillah income pertama aku pun dah masuk Paypal hasil artikel kat Triond.
    Pada mulanya, aku setakat ingin mencuba tapi benda nih macam betul2 pulak jadinya, jadi mungkin lebih serius lepas habis asasi kot [aku nak struggle, final kurang sebulan lagi]. Disebabkan oleh kekangan masa, penulisan aku jadi tak konsisten [dalam seminggu kadang hari2 tak missed hantar kadang tuh langsung tak hantar apa2, jadi income pun kejap ada kejap tiada]
    Kalau aku mention pun berapa aku dapat, memang tak dapat lawan Churpchurp, Says dan Weeclicks tapi duit takkan semudah ini datang, just tulis artikel [jangan tiru sudah] pastu hantar dan tunggulah duit masuk. Satu lagi, income nih dalam nilai USD, USD tuuu..

Tunjuk atas je hahaha


p/s: Berminat? Nak join? Klik SINI

1 comment:

Haruno Hana 하나 said...

tahniah! hantar artikel English kan? :)

Ceritera. Powered by Blogger.