Memerlukan bantuan korang...!

2:27 PM
Assalamualaikum W.B.T dan hai semua


Apahal kecoh-kecoh nih? Nak mintak tolong bagai pulak

hah.. betullah tuh aku nak minta tolong. Korang boleh ke tolong sikit, bagi feedback korang kat survey yang aku sediakan kat bawah nih.. 
Penting tau feedback dari pembaca sebab kita nak tau juga tahap performance blog kita nih sama ada mampu mencapai objektif ataupun sebaliknya

Korang sayang aku kan.. eh silap, blog aku :) 

Sikit je tak sampai 10 soalan pun lepas tuh main tick-tick je :3

jangan risau identiti korang akan tetap anonymous


LINK:


timokaseh!

No comments:

Ceritera. Powered by Blogger.