The Beginning :)

3:01 PM
WELCOME BACK~~ [Sepatutnya bkn WELCOME je ke? ]



Rasa tak percaya je yg sya sudah kembali ke alam blogging setelah lma hilang menyepi kira2 2 tahun yg lalu. I'm not new to the world of blogging coz I have a blog before but I have deleted it coz of unexpected errorS [huhu :'( ]  I hope that I will not give up on this new blog…tp prnah t’fikir dan lebih seminggu dah b’fikir..
“Nak buat pe ngan belog ko ni??”
"Iya tak iya jua…" 
Stiap problemo pasti ada solutionnya..utk m'buatkan blog sya ni lebih seronok dan b’makna, sya akan m'gunakan kombinasi “personal life events” + “informations” + “download links” barulah perrghhh jwpannya [ x sia2 diaorang msuk blog sya ni, kalau ada org tak masuk diaorang pasti nyesal seumur hidup,boleh percaya ke ni? Just believe me, hehe ]


~PeaceSeeker~






*take note :  Bahasa yg digunakan ini mengikut slang/slanga yg b'campur aduk [ mcm mi goreng seafood pulak ] yang boleh difahami... My entries can be either in English, Manglish [Malaysian English], Peninsular Malaysian slang, or Sabahan slang hehehe...

No comments:

Ceritera. Powered by Blogger.