Rebut Bas di Universiti

5:26 PM
      Mungkin akan dirindui selepas habis belajar kat U, rebut bas pun antara kenangan yang tak boleh dilupakan jugak, lagi2 kalau selalu dapat bolos dan naik hahaha.. Kena ada stamina yang kuat, pandai menyelit, tak peduli kiri kanan baru dapat naik hahaha

Rugi tau tak naik bas uni, bukan free, bayar setiap semester -,-

Bas TUT pun boleh daa..Asalkan dapat balik kolej

3 comments:

Azie Namico said...

hi singgah sini...perkara biasa lah nie...yang best kalau dok belakang sekali..meriah

Schazey said...

kalau geng2 asasi yang berkumpul dlm 1 bas tuh smpai pacik bas yang sound hahaha

Faridzuan said...

Mak aihh, gila banyak students nak naik bas! T__T

Ceritera. Powered by Blogger.