Dapat Hadiah

10:23 PM
    Aku ada join MINI SEGMEN BY DIYANAHANI dan dapat hadiah badge! Terima kasih yang kepada random.org, tak sangka datang jugak rezeki aku untuk menang segmen blogger lain hehehe
    Pagi tadi aku telah di inbox oleh tuan punya blog yang berkata hadiah itu dah post kemari tapi tak sempat cek kat peti surat sebab rush ke DKP baru [ada test matematik] Kira2 tengahari, aku pun balik ke kolej kediaman dan terus singgah ke peti surat tuh. Belek punya belek, nampaklah sampul surat itu, hadiah akulahh, yeayyy..

Aku pun terus buka sampul surat tuh, dan inilah yang aku dapat,

Siap ada ucapan lagi,
terbaek!


6 comments:

Halimaton Saadiah said...

kita dpt hadiah yg sama :) tahniah :)

Nurulhuda Abu Hassan said...

Tahniah :)

Hamir Rahman said...

Tahniah :D
hye saya pengajur Ga ni dan nak pelawa and menjemput
tuan blogger untuk join GA saya ni yer. :D

Harap sudi ya. selamat berblogging. :D
http://www.amercorner.com/2013/05/may-giveaway-by-amer-corner.html

Syafiq Muhammad said...

ASSALAMUALAIKUM , DENGAN SUKACITANYA DIMAKLUMKAN DISINI ADA G.A TERBESAR MEI, MEMANG AWESOME . HADIAH TOP REFERRAL SEHINGGA RM150.++ . JOM JOM . ADA BANYAK LAGI HADIAH . ANDA DI TAG #463 .LINK TAGGING SILA KLIK SINI
LINK GA SILA KLIK SINI

Nur Aqilah said...

tahniah..!

Nur Aqilah said...

anda di tag
http://nuraqilahmuhamadnazori.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-nabila-izzati.html

Ceritera. Powered by Blogger.