Hari Besar Asasi

6:59 PM
  Kekawan ada pegi rehearsal beberapa hari lepas, dan diaorang cakap memang terbaek lah graduation asasi kali nih seperti graduation budak ijazah kat UMS, cuma tak pakai jubah [jubah tuh bukan pakai free tau, kena sewa ribu2 ringgit tuh!] So rasanya tak perlulah dulu kot, cukup2lah dengan baju batik rasmi tuh hahaha...
    Apapun, aku harap agar perjalanan aku ke KK esok pagi di permudahkan. Aku nak jugak naik pentas tuh sendiri supaya aku update pasal hari tuh dengan feeling se-feeling2nya, dear readers please pray for me :'( 

mpsas ums 2012

1 comment:

Nik Ainaa said...

Assalamualaikum.puasa pun belum lagi dah muncul giveaway raya? haha giveaway awal, dapat hadiah raya awal :*

# jemputlah join GA tak menyempat ni ya. hiuhiu :3

http://nikainaa.blogspot.com/2013/07/giveaway-gempak-raya-2013.html

Ceritera. Powered by Blogger.