MINGGU SUAI MESRA PROGRAM ASASI SAINS 2012/2013 [PART V]

11:28 PM
Part 5? Means that this is the last part of MSM, a bit sad actually coz I have a lot of unforgettable memories during those week [Same goes to other Asasians also], untung laa lahir zaman moden gini, sekurang2nya semua kenangan tuh dapat jugak dirakam dan boleh dijadikan koleksi gambar2 so dapatlah revise balik ngan kawan2 pada satu ari nanti :)

Bersiar-siar ditempat baru hehehe


Day 5 [25.5.2012]

  • Buat julung kalinya menjejakkan kaki ke SST (Sekolah Sains dan Teknologi), beramai2, Go-Green, berjaya memukau mata2 senior yang sedang duduk di foyer hahaha :D
  • Pada hari terakhir MSM ni kami akan melawat pulak bangunan SST dimana tempat kami akan hadiri kuliah selepas minggu orentasi nih
SST,inilah rombongan Go-Green! XD

  • Lepas SST, kami pulak ke seberang jalan [wat pe sana?] yelah nak tinjau2 Dewan Kuliah Pusat [alias DKP], since we are so many, our lecture will be here also
  • Dari DKP, menyeberang jalanraya lagi dan ke bangunan Annex [Annex Building]- our own building of Prepatory Centre of Science and Technology [Dijangka akan berpindah pada Semester 2 nanti, so takyah lagi tumpang2 ngan SST] XD 
  • Memang dibina khas utk pelajar Asasi Sains UMS, dalam bangunan tuh semua complete la, memang PERFECT, hanya menanti masa je :)
  • Kembali ke Dewan Auditorium utk majlis penutupan MSM [We have done very well, baca ikrar pun lancar je, nyanyi pun mcm senior (Hafal abiss)]
Trivia: Lepas MSM ni terus cuti seminggu bersempena ngan Hari Kaamatan, kuliah bermula pada awal Jun. So, petang Jumaat tuh jugaklah ramai kawan2 Sabahan yg... BALIK KAMPUNG!
MSM...Lots of sweet memories... :)

~PeaceSeeker~

No comments:

Ceritera. Powered by Blogger.