TERBILANG UTD

12:19 PM
Kat previous2 entri aku pasal high school life tuh aku cakap nak buat satu entri pasal jelama2 dalam kelas aku,
Tapi apapun sebelum tuh aku nak mintak maaf bebanyak sepanjang jalan dari kampung aku sampai KK sebab aku tak dapat taruk gambar latest korang di sini [sebenarnya lagi syok letak gambar masa sekolah, lebih nostalgia hehe] dan..
kalau2 aku over-cakap sampai ada yg sakit hati atau limpa,
apa yg aku tulis kat sini adalah personal opinion aku terhadap seseorang tuh dan ia diakui benar oleh orang lain jugak
Ok, tanpa membuang lebih banyak ayat..
***



* Panggil dia Aewont.
* Ketua kelas kami masa tingkatan 4, kawan lama aku sejak sekolah rendah lg
* Masa zaman kegemilangan tarian Shuffle dulu, nih la pro dia XD

 *Nama pendek: Miki [Nama panjang: Hasmikfi]
 *Sorang renjer biru [pengawas]  
 *Guru kelas kitaorang selalu sebut nama dia 'hasmikifrikifiki' [adoyai cikgu.. hehehe]

                       

* Perkenalkan ni Zuhri
* Dia ni new student dlm kelas aku [baru pindah masa form 4]
* Selalu baca doa dalam perhimpunan, smart lagi tu suara dia hikhikhik
* Renjer kuning ini adalah seorang Pengawas Pusat Sumber
* Lupa nak intro, ok nama dia Florita
* Kami dr sekolah rendah lagi sama2
* Kecik2 cute gitu hehehe

* Antara fame dalam kelas akulah, kami panggil dia Delon
* Ko tanya dia pasal info dari seluruh dunia, memang dia tau punya hoho
* Suka bermain bahasa, banyak bahasa dia tahu, dia fasih dan dia pandai
* Dulu aku tnya dia mau ambik course belajar bahasa tp ntah la skg ni, pa kau mau ambik?


* Antara orang2 terpenting dalam kelas
* Nama: Farleen. Nama panggilan: Udoi
* Sebab dia kelas form 4 kami cantik [pas aku jadi AJK keceriaan, kusam gila kelas tu HAHA]


* Nih si Vyan
* Aku rapat ngan dia masa form 5
* Soft spoken person, kalau aku lelaki, cair terusss
* Status: Its Complicated [aku pun tak tau hohoho]
* Yg berdiri tuh nama dia Jeff
* Ketua kelas kami masa form 5
* Kawan rapat aku sejak sekolah rendah lagi

* Yg duduk tuh nama dia Rano
* Banyak talent budak sorang nih
* Nyanyi, menari, berlakon, command [suara dia lantang]


* Nih Jason ataupun Odong
* Ketua PRS masa form 5
* Berperwatakan relaks
* Skrg ni kat UiTM kot kalau tak silap

* And this is my Ericka!
* Kami sangat kamceng nih masa form 5 [dok bersebelahan]
* Aku suka bila aku buat lawak dia ketawa HAHA
* Dia pun sorang yg suka joking jugak, friendly person

* Ni atlet sekolah, main bola jaring, bola tampar wakil sana sini
* Nama: Floreni James
* Dah memang atlet, memang proaktif lah orangnya kan?
* Dari belah kiri: Jasrie, Richie, Herry dan Fandrew
* si Jasrie nih seorang yang agak pendiam
* Mata si Richie paling best, quiet eyes gitu hehe
* Kami panggil Chie [eh? clash ngan nama aku lah, aku ada nama lain lagi masa tu hehehe]
* si Herry nih jaguh2 Addmath dalam kelas aku
* si Fandrew ni nakal2 tapi berakal                            entahlah pi mana dah semua lelaki nih..



* Dari belah kiri: Amri, Nowilin, Daisy
* si Amri nih kamceng aku dari sekolah rendah yg terpisah masa form 1-3 akhirnya kembali ke sekolah itu masa form 4, taiko maths hihihi
* Nowilin [nama friendly dia Osong] org yang paling balance lah aku kira - dalam kokum ada nama, dalam studi selalu excel
* si Daisy renjer biru, memiliki suara yang merdu dan sorang leader yang baik
sekarang tiga2 nih studi kat Kolej Matrikulasi Labuan :)


* Ni bukan couple, ni kazens hehehe
* Yang lelaki tuh nama dia Cerlos, kawan2 panggil Echil, aku panggil Carl hehehe
* Memang bestlah kawan ngan dia, suka entertain people
* Sekarang kat Johor, ambik Engineering

* Yang perempuan tuh nama dia Aplin
* Kami dok sebelah masa form 4
* Banyak peminat..hehehe
* Kat form 6 sekarang, aku harap dapat jumpalah lagi






* Dari belah kiri: Jennyfer, Janet, Irvine
* si Jennyfer kawan aku dari form 1, aku suka dia sangat mendalami mother tongue dia, bahasa nenek moyang semua dia masih boleh faham, hohoho
* si Janet ni ada bakat dalam lukisan, tup2 sekarang on the way nak jadi Chef pulak, syabas!
* Irvine kami punya champion, pelajar SPM terbaik masa batch aku, orang dia humble je, best...



* Dah habis komen pasal orang2 sebelumnya sampai takda ayat nak describe diri sendiri hahaha, by the way its me :)
* Awkward lah perasaan nih masa take picture tuh tapi kalau tengok sekarang rasa rindu pun ada jugak hehehe











                                           **TAMAT KISAH 25 ORANG PELAJAR**

OK, aku nak stop membebel dulu and thanks for reading :)

No comments:

Ceritera. Powered by Blogger.